Smörgåstårta i Enskede med tårtbud

Precis lika uppskattat det är att få ett blommogram är det att få ett tårtogram – om inte ännu mer uppskattat av vissa. Att skicka en tårta innebär i korthet att ett lokalt bageri bakar tårtan och kör ut det till mottagaren. Men du som beställer och betalar kan befinna dig precis var som helst i landet. Denna text tar upp smörgåstårta i Enskede.

Fyller din morbror 50 år? Tar barnen som bor i en annan stad studenten? Eller vill du överraska någon med en härligt god tårta av annan anledning. Det är enkelt att beställa och otroligt uppskattat av mottagaren. Dessutom finns det idag betydligt mer än klassiska tårtor att skicka på detta sätt. Varför inte välja en smörgåstårta i Enskede, några kanelbullar eller ”dammsugare”?

Så ger man bort smörgåstårta i Enskede

Den ena vägen är att du kontaktar ett lokalt bageri som finns nära personen som ska få tårtan. I vissa fall har de utkörning – i vissa fall inte. Då är det enklare att använda en tjänst på internet som innebär att man kan beställa tårtor till nästan vilken stad som helst varpå företaget bakom tjänsten förmedlar beställningen till passande bageri.

Välj först i vilken stad som tårtan ska skickas. I detta exempel önskas den skickas till en adress i Enskede. När stad har valts presenteras en rad olika tårtor att välja på. Det kan exempelvis vara ett enkelt sätt att beställa smörgåstårtor i Enskede till studenten utan att ens behöva hämta dem själv. Välj sedan hur många smörgåstårtor som ska beställas och hur många bitar varje tårta ska vara på. När du angett detta visas totala priset inklusive utkörning. Är det en studenttårta kanske du även vill lägga till en liten nalle, ett kort eller annan dekoration. Om du känner dig nöjd anger du var i Enskede som leveransen ska ske samt vilken dag och tid som detta önskas. Man kan inte få exakt en specifik tid utan i så fall att smörgåstårtorna levereras inom ett tidsintervall på exempelvis två timmar. Nu är det bara betalningen kvar. I regel sker betalning med direktbetalning via bank eller med betal- eller kreditkort. Men de större av dessa tjänster kan även erbjuda betalning på faktura. Även om du betalar dessa smörgåstårtor i Enskede så kan du som avsändare vara anonym. Det gör överraskningen ännu roligare.